Τι είχες Γιάννη,τι είχα παντα...


Ιανουάριος 2019 ο Δήμος Πωγωνίου σε αποκλεισμό από την πρόσφατη χιονόπτωση. Λάβδανη, Αγία Μαρίνα, Δημόκορη Ψηλόκαστρο, Στρατίνιστα, Σιταριά, Δρυμάδες, Μερόπη, Βασιλικό, Βήσσανη..χωριά αποκλεισμένα επί ώρες..Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες εργαζομένων και ιδιωτών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η βοήθεια της Περιφέρειας ξανά τεράστια.

Κύριοι του Δήμου Πωγωνίου και δή της Δημοτικής Αρχής πριν την καταστολή υπάρχει και η πρόληψη. Πώς λειτουργήσατε ενώ είχατε ενημέρωση για το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται; Αλάτι δεν είχατε; Είχατε!!! Μηχανήματα δεν είχατε;; Δεν είχατε και αυτά που είχατε είναι σε αχρηστία. Εννιά χρόνια μόνο βήματα πίσω ο Δήμος μας και οι μόνιμοι κάτοικοι σε απόγνωση.
Αλήθεια πόσο σημασία έχουν για σας υπερήλικες χωρίς φάρμακα, κτηνοτρόφοι χωρίς πρόσβαση για νερό και τροφή στα ζώα τους; Χρησιμοποιήστε τα αυτοκίνητα του Δήμου για να πηγαίνετε στα πανηγύρι
α των χωριών μας (να μην ξοδεύετε και απ΄την τσέπη σας για βενζίνη)  και οι δημότες όπως πάντα στο έλεος.
Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα γεμάτα απόγνωση από συνδημότες μας, γράφτηκαν πολλά σε ιστοσελίδες..Ακόμη μια φορά πρωτεύσατε κύριοι της Δημοτικής αρχής!

Με τιμή
Δημήτρης Σ. Ντότης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή για το Πωγώνι"

Comments

Popular posts from this blog

Το Πρόγραμμα της "Νέας Εποχής για το Πωγωνι" σχετικά με την εσωτερική και διασυνοριακή πολιτική

Το Πρόγραμμα της "Νέας Εποχής για το Πωγωνι" σχετικά με τη ανασυγκρότηση τομέων παραγωγής (Α' μέρος)

Το Πρόγραμμα της "Νέας Εποχής για το Πωγωνι" σχετικά με τη διαχείριση και την ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου