Και το έπος της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται!!!Ακόμα μια φορά ο Δήμος μας απροετοίμαστος! Ακόμα μια φορά οι Δημότες του Πωγωνίου σε κίνδυνο!
Ήδη από τις πρώτες μέρες της κακοκαιρίας η "Νέα Εποχή για το Πωγώνι" τόνισε στη Δημοτική Αρχή την ανικανότητά της να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ. Δεν θα αναφερθούμε στην πρόληψη που είναι σχεδόν ανύπαρκτη!
Παράπονα και εκνευρισμός από σχεδόν όλα τα χωριά του Δήμου μας σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης..γνώμες διίστανται σχετικά με την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής,αλλά οι φωτογραφίες και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Άνθρωποι ακόμα αποκλεισμένοι, δρόμοι ακόμα απροσβάσιμοι λόγω παγετού και χιονιά. Πού είστε κύριοι της Δημοτικής Αρχής;
Είναι δυνατόν ο δρόμος για το κέντρο υγείας και ο δρόμος των Δολιανών όπου εδρεύει το ΕΚΑΒ να μην αποτελούν προτεραιότητα στον εκχιονισμο; Είναι δυνατόν την πρώτη μέρα του χιονιά να λειτουργήσουν τα σχολεία; Τα μηχανήματα τα οποία ανήκαν στις δημοτικές ενότητες πού βρίσκονται; Γίνεται δουλειά με δύο μηχανήματα σε 63 χωριά; Ή μπορούν οι πρόεδροι,στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για τις προσπάθειες τους, να καθαρίζουν τα χωριά με τα φτυάρια; Αλλά να μας συγχωράτε..ξεχάσαμε..πήρανε τα φτυάρια και οι "άριστοι" αντιδήμαρχοι!!!!
Οι Δημότες του Πωγωνίου βλέπουν και κρίνουν!! Εν αναμονή απαντήσεων!


Comments

Popular posts from this blog

Το Πρόγραμμα της "Νέας Εποχής για το Πωγωνι" σχετικά με την εσωτερική και διασυνοριακή πολιτική

Το Πρόγραμμα της "Νέας Εποχής για το Πωγωνι" σχετικά με τη ανασυγκρότηση τομέων παραγωγής (Α' μέρος)

Το Πρόγραμμα της "Νέας Εποχής για το Πωγωνι" σχετικά με τη διαχείριση και την ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου